Fizetési módok

Fizetés készpénzben

A megrendeléseket a rendelés átvételekor készpénzzel is ki lehet egyenlíteni  – a futárszolgálatnak, az átvételi pontokon illetve a telephelyen.

Utánvét kezelési költség

Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 490 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.

Fizetés banki átutalással

A rendelést banki átutalással is ki lehet egyenlíteni. A megrendelést követően – ha a rendelés minden tétele raktáron van – egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk e-mailen, melyen feltüntetjük az átutaláshoz szükséges adatokat:

  • bankszámlaszámunkat,
  • valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melyről e-mail üzentet küldünk.

Bankkártyás fizetés

A weboldalon online bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk a Weboldalon történő vásárlás során. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az átvételi pontokon – Magyar Posta Zrt. – történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány kérhetnek el.

Fizetés ajándékutalvánnyal

A viztisztoplaza.hu webshopban vásárolhat ajándékutalványt, tetszőleges összegben. Az ajándékutalványt 12 hónapig lehet felhasználni.

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük