Átvételi módok

Házhozszállítás

Háztól házig visszük csomagjait, arra a címre, melyet a rendelés során megad számunkra. A rendelés útját vagy az MPL posta honlapján és mobil applikációnkon vagy a GLS Hungary weboldalán keresztül a nap 24 órájában nyomon követheti.

Amennyiben raktáron van az adott termék, melyet megrendelt, a kiszállítási idő 3-5 munkanap.

Átvételi pontok

A csomagokat a megrendelés során kérheti különböző átvételi pontokra, melyet egy térkép, illetve címlista segítségével tud pontosítani:

  • PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kap a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta.
  • A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.

A posta.hu ingyenes nyomkövetés funkcióján keresztül csomag- és levélküldeménye aktuális helyzetéről, valamint életútjáról tájékozódhat.
Ide kattintva az e-mailen, illetve sms-ben kapott csomagazonosítót megadva ellenőrizni tudja, hogy milyen szakaszban van a rendelt csomagjának a kiszállítása. Nyomonkövetés itt!

Személyes átvétel

Raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően tudja csak átvenni a megrendelt termékeit.

Cím: 2462 Martonvásár, Szent László út 5.

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük